Tuesday, June 19, 2012

Duduk


Salam.

Alangkah seronoknya dpt kerusi yg empuk terutama bila mengantuk atau pnt. Mmg nikmat tu akan terasa bila dpt ketika sgt2 perlu kn. Sebenarnya ade sedikit mengantuk harini mgkn sbb tido sedikit lewat. Tp kalau time study dlu semua mmg hebat tdo lewat. Sy pon xbleh tdo lewat sgt sbb tdo tu sgt bermakna. Hehe.

Sebut pasal duduk tu mmg nk ikut kerja skrg ni sgt2 susah jgk nk dpt peluang duduk kdg2. Ke sana kemari xkira masa sbb nk tolong org dgn masalah IT. Tp kalau problem tu kita dpt selesai mmg ade rs puas hati sbb jd penyelesai problem tu. Tgk reaksi diorg pon kdg2 ade sgt2 menghormati kita sbb kita da tlg diorg.

Gambar tu sbnrnya gmbr dlm TGV punya seat. Arrangement ea dari segi ketinggian tu ok. Cuma bila nk sandar kepala tu yg bermasalah ckit sbb xdpt nk sandar. Hehe. Permandangan org blkg tak terganggu sbb seat rendah. Tp berbahaya jgk kalau jenis yg kaki naik keats mau tersepak kepala org tak. :p

Oklah sy tatau nk merepek ape lg. Tp nanti lah sy buat entry lg bila ade story lg better k.


Notakeciktapinampak: hepi21monthsaryluvusomuch.

5 comments:

.::WaNiE::. said...

Ah xsuke tgv !!!!

Shafie Mustaffa said...

tp pop corn nye ade rasa ckit dari GSC...huhu
cuma segi seat tu ade kelebihan dkt gsc jgk r.

.::WaNiE::. said...

byk lg kelebihan gsc

contohnye, tiket lagi murah

seat kecik mcm ni tiket mahal

wekk

Shafie Mustaffa said...

Tu r. Harga mhl dari gsc.
Ptt lg selesa r kn huhu.

ptikunm said...

hallo salam kenal :)