Sunday, December 16, 2012

Blogging Off PC

Salam.

Yeah. Tiba2 pagi ni rasa nak update blog pulak. Agak2 bleh ke nk up hit nuffnang ye? Earning pon merangkak je. Saje da lama xtgk iklan yg byk. Kalau rajin update jgk kn. Blogwalking pon jrg sgt2 da.
Hari ni update dari app phone je. Sbb rasa simple dan mudah jgk dari sini. Xpayah nk on laptop yg hangat tu. Laptop tu cpt panas sikit, kena pulak xletak atas fan cooler. Letak ats riba jgn harap r. Nanti rs mcm kena panggang. Hehe.

Btw, (ecewahh) blog ni da redesign sikit. Takde keje haritu so gigih pegi tukar sane sini. Padahal bukan selalu update sgt lg dah. Tp harapnya korang yg ada dtg baca tak rs busan sgt. Dan tu baru 'its me' yg suke pengubahsuaian blog. :p Kadang2 ade jgk gigih blogwalking lg. Cuma xselalu dan bkn byk blog. Ade r yg sesalu (wink2) tp yg lain tu kdg2 dan jrg2. Bkn xnk baca dah tp masa spending utk ni da kurang. Tp tetap ingin amik tahu mcm dlu2. Antara yg salu ade kat side widget ni.

1. (Ehem2)
2. 'Saya kenal'
2. Geng Z

Menariknya mmg diorg ni tetap aktif dlm blogging ni. Contoh zie, sepet, joe.
Kdg2 sehari ade byk entry. Syabas. Gigih korang ye. Huhu. Xpe la byk reader. Tp yg da slowdown update mcm sy pon ade jgk rupanya. Mgkn x bersarang mcm blog sy tp ade la jgk sehari satu ke kn. Sbb masing2 makin busy dan ade komitmen lain kot kn. Kalau tanya masih minat blogging x, mgkn ade jwpan 'ya'.
Oklah setakat ni je k.

p/s: Awk pegi klinik ok, asyik sakit tgn tu. Xbleh biar lama2.

2 comments:

.::WaNiE::. said...

untunglah blogging guna phone

kite tak reti kehkehkehkeh

pakai app apa :p

jangan gaduh ngn meow la :p

Shafie Mustaffa said...

app blogger :D
try r..simple je..senang sikit dari guna email..
tp still bila nk position gmbr tu cm takbleh je.