Thursday, April 24, 2008

Sem Pink: Ending

Salam...

Akhirnya Sem Pink ni da tamat.
Sem ni byk berlaku "redah je" n "tak kisah".. huhuhu...
kalau nk diingatkn mmg mcm2 da berlaku sem ni.
baik dari sudut study, keta, duit, personal n family.

Keta atau PFC da kna baiki dgn mcm2 benda nk kena tukar. klaka kn...terutama bila berdepan dgn orang kedai keta. byk la citer mereka ni...nk tukar itu ini..mcm free je.
bila ckp duit xde..laju je diorg ni suh g bank kua duit. mcm bank tu sentiasa ade duit. mmg susah nk percaya peniaga kedai keta ni.

Kalau igt ttg study lak...
wow...byk tul kena stdy..hehe..tp seb baik da lps.
mmg bertimbun nk diikutkn..
terasa beban bila ade assignment kena disiapkn masa exm da dkt..
kkdg bukan masalah masa tp mind set yg susah nk terima kerja n stdy dalam satu masa...so lebey fokus kt assimen je...last2 stdy kurang.

Duit...hmmm...mmg byk guna duit sem pink.
duit minyak, baiki PFC, yuran, hp, mkn n mcm2.
tapi kan masa kita kekurangan duit la kita sedar utk berjimat n terus berjimat.
baru rasa duit itu begitu bernilai walaupon seringgit.
yang paling terasa ialah bila byr yuran. rs byknya kena byr...kalau yg ade loan tu mayb tolak dr bank tp bila byr cash sendiri...wooo...byk tu guna duit.

"And then" kalau yg personal..hmm...huhu...
t i teringat lebey2 susah lak :p
just bleh kata i takkn lupa tarikh tu atau "that" day :D

"Well"....mmg mcm2...tak citer lagi Stephen Chow...Dunia Baru..Impak Maksima..Gol & Gincu...Raja Lawak..bulan....Spa Q...Ten Brothers...Swift fuuhhh....byk...

"Okey" "Lah" t kalau sy ade idea lagi sy update lg yeh.
sbb mmg susah sy nk dpt idea..tp bila jauh dari pc je...adelah idea nk tulis melimpah2...tp bila duk dpn pc...tak igt lak....wakaka.


"kite-kite"

8 comments:

niss said...

hati berbunga. ade gf eh. huhuhu

Shafie said...

berbunga sgt eyh..
haha....

niss said...

ouh. hahaha. confirm la nih. dah ader gf. :)

Shafie said...

single lg..
cuma berbunga2 je..
;)

niss said...

hahahah. tak lama la tu. skit lagi dh tak single dh la tu. huhuhuhu

Shafie said...

LoL

niss said...

hahahha. good luck :)

Shafie said...

suke tul dia usik org...ahaha.
minat sgt komen post ni yeh..