Wednesday, May 28, 2008

'Nota', Selipar & KLIA Ekspres

Pagi ni bermula dgn mcm2 berlaku.

sy dlm mimpi dia?
wah.sgt menarik.
mayb kalau nk siap kn 'nota' tu kna la sy buku kn maklumat dlm pc ni.
mcm2 ada.haha.tp kalau simpan sepah2 ade je org nk cari n tgk.ish.private tu :P
kalau ley diorg tu nk copy hardisk cr maklumat2 cmtu.apera.

terus2..
satu benda klaka lak berlaku.
dlm persiapan sy nk ke tempat keje.
dgn selambanya..tetiba terpakai selipar.
bila nk kunci pintu baru tersedar.
"mengapa pakai selipar lak ni? cam nk g upten jek..LoL"
pe la agaknya yg sedang ku pk kn ketika tu ek.huuuu....

pe lg yg boleh dicerita kn? hmm...
satu benda yg selalu nk citer kt cni ialah ttg perjalanan ke cyberjaya.
ada beberapa perkara..
hmm....KLIA Ekpres...
laluan yg saya lalu ley nmpk ketapi tu lalu sebelah jln tu.
teruja.cam terigt komuter.bila igt komuter igt serdang.bila igt serdang igt..
rs cam nk bagitau..kalau nk cari sy kul 9..just follow the train path..ley lambai..LOL

seronok la tulis blog dgn ayt2 cmni.
tak skima tak terlalu sukar.
ayat bahasa percakapan je.
mcm bercerita.

pesanan ringkas...
bgs la da makin sehat :D
bertuah nya dpt masuk dlm mimpi tu :p
hmmm..keep tcre.
k2..

4 comments:

Niss Si Gadis Salsa said...

sapa kata tak pandai tulis?
boleh je nih. pjg2 lagi siap. hehe

Shafie said...

huhu...tp cam tunggang langgang ckit.

lia said...

alah anggap je blog ni tempat kite nak share semua apa yg kite nak.. so dr situlah shafie boleh je nak tulis pape.. jgn takut nak menaip.. taip aje.. ehehe

keep it up fren!!~

Shafie said...

thanks! :)