Friday, August 8, 2008

Atap Biru


SALAM....ni lah Cendikiawan berwajah 'baru'. tapi bila tgk dgn teliti satu part je paling ketara tak berubah. part yg tak berubah tu ialah atap biru tu..huhu. Bila sebut je atap biru teringat lah kt atap rumah jgk.

Kalau tgk cendi dari jauh mmg la rs baru sbb dah cat baru kn. act tak byk sgt berubah pon terutama tingkat 10..opss..tp ada lah berubah jgk kn.haha..

Knp ngn atap biru? hmm...kalau tgk dr sudut warna tatau la nk kata match ke tak cendi warna cmtu tp tu tak kisah...tp yg penting atap biru tu..haha..atap biru! LoL. kalau nk citer dua elemen tu ade impak kt sy. impak pe? lalala~ :p

Nak diciterkan ni cuma luahan cerita ttg dua elemen ni bersempena dgn cendi berwajah baru n post yg dah lama tak x update ni kan.huhu..

Atap biru n tingkat 10 akan selalu dirindui..weeee...

No comments: