Wednesday, April 28, 2010

Road Trip with My Broadband


Salam..
Yeah, minggu ni mmg kekurangan idea nk update mungkin kerana takde aktiviti yg yg menarik. Walaupon actually ade story yg belum sempat publish lagi tp today saya nak siap 'kerja' ni dlu :D Bila sebut pasal Road Trip ni mmg lama sudah tak holiday kemana2 bkn kerana ape sbb fokus lebih kepada nak cari kerja sekarang ni. Plus mmg takde spesifik plan lagi utk kemana2.

Tapi kalau ade peluang mmg nak sgt travel kesana kemari cam rilek je kan. Tak kira pon ngn sapa janji kita rasa tenang n happy :) Kalau ikut masa2 lampau, da pernah pergi beriadah and spend masa kt satu dua pulau. Cuma yg menarik tak pernah pulak pegi Pulau Langkawi tu..haha. Hopefully satu masa dpt jgk pergi kesana. Cuti2 Malaysia!

Kalau blogger2 tegar mesti tak sedap duduk kalau xdapat update blog diorg. citer pon takut da basi kalau ditangguh2. Tapi sekarang ni mmg da mudah sbb ade broadband tanpa wayar. Contohnye mcm WIGGY P1WiMAX la kan.. :P ade laptop, ade bateri, on and terus on the go with internet. Tapi kalau xde broadband tu jgn kata update blog, nak tgk facebook pon xpt..aha.

Serius busan jgk kalau takde internet, at least sehari nak jgk cek email, facebook and blog. Tak kira kat mana pon mmg nak jgk cek, padahal takde lah byk email pon dpt. :P So korang agak2 kat mana tempat best bleh pegi trip ek?

Buat blogger yang ade broadband wayarles mcm WIGGY P1WiMAX ni bleh r update blog korang sesuka hati. contoh masa dalam bas, bukak je la blog korang and update kalau korang tak mabuk..wakaka.






Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

4 comments:

sophie said...

RM 20 for shafie?

Shafie said...

sophie..
insyaallah kalau sempat..hehe

Syida Shukor said...

tapi i pakai bb celcom . tetiba :P

Shafie said...

syida..
haha..boleh la kamu travel sambil blogging :)