Sunday, May 2, 2010

Tag: Senyuman

Tagged by Soffya & Sophie

Contest from ChentaZetty

RULES?
1:contest nie terbuka untuk semua peringkat umur.

2:1 gambar je yang boleh dimasukkan.
3:gambar mestilah
SENYUM yang ikhlas2.
4:gambar mestilah sorang2.

5:mestilah menjadi follower blog cik penganjur

6:sediakan entri khas contest ini dan link kpd cik penganjur

7:Kena tag minimum 4 orang follower kamu dan inform diaorang!

*copy dari sophie =D


Actually sy tak join contest ni..
tapi buat sebagai tag utk rakan blogger cumel2 yg tag sy ni.ehe
all da best tau..senyuman korang mmg menawan.. :DD
so sy ngn seikhlas hati letak kan gmbr sy untuk korang.. :P
tp sy senyum biasa aje la kn...agagaga.


so kalau berminat sila ke website ChentaZetty tu utk join ok. :)

19 comments:

.::WaNiE::. said...

senyum bila bangun pagi boleh buat mood kita baik :)

Shafie said...

wanie..
yup2 sgt positif :D
mayb utk org yg tgk jgk kn.hee
p/s: kak wanie senyum r..tgk ckit :P

soffya cik bulan said...

he..buat juga akhirnya.baru ku dpt lihat dgn jelas kesenyuman kecomelan..hoho

thnks ya...:)

incik, blh incik off word verification?he...:)

Shafie said...

soffya..
heee..
no prob..
sy ni tak bese tayang2 muke..tp kt fbook ade jgk letak kdg2..keh2 :P

oh..sy terpaksa letak jap word verification ni..sbb ade spammer yg mengganggu hidup komen sy.
tp sy tau mmg lebih selesa hidup tanpa wv ni... (untuk sementara je tau...t kalau sy tgk ok.sy remove semula)

diLL said...

senyumla.. senyumla.. ahai cek mek molek.. phewitttt

Shafie said...

dill..
hehehe... :D

• roOZu • said...

nak gak!

Shafie said...

roozu..
nk join ye? hehe..sila2..

sophie said...

Alaa..nape x join? senyum seindah suria!=)

*Dak kecikkk* said...

Alololo,sweetnya dia...

Shafie said...

sophie..
kalau join t nk bersaing ngn awk :P
bia lah awk menang k..ehe

linda..
heeeee...malu2 :p

Zhoe Wynz said...

ambui manis nyer senyuman heheheh ikhlas ek? hehee

Shafie said...

zhoe..
tak reti bg lebih2 :pp

joegrimjow said...

ahaa
best niii
huhu

Shafie said...

joe..
pe lg join r contest tu joe :D

Syida Shukor said...

tak pandai nak senyum paling cantik haih

Shafie said...

syida..
gmbr blogger kamu tu pon menawan je :P
xyh posing pe..hntr je yg tu..aha

s h e e said...

wewitt...sape yg cumeyl tuh...hehe...

Shafie said...

aishah..
ahaha..yg tgh senyum2 tu :P