Tuesday, June 22, 2010

Saya Busy?


Mode: Busy.
Status: Busy.
Says: Busy.
..
..
..
..


*klik utk zoom.
takperlu bersih kn skrin anda. rambut tu mmg ade kt ctu. haha.

Cadang nye mmg byk benda nak buat..
blog jgk tak berupdate2 dari last week. Jun ni baru bp entry je. aha
tgk tu To-do saya ade je senarai...tu yg lepas.
skg ni da ade lg list baru...huuu

dalam2 byk benda nk wat n bz tu..sempat lg ni...


The Karate Kid

citer ni bleh tune up semangat jgk utk berubah
sbb tgk watak 'Dre' dari tak bp nak terer karate jd hebat.
kelaka jgn ckp r, da tau ade jackie chan kan..hehe.
seronok r jgk tgk ngn geng2 bakal csr.. koh3


Lagenda Budak Setan


haa citer ni pon layan. kena plak korang yg suke cintan cintun :P
tp cian jgk kt laki n girl tu..masing2 ade cabaran gitu.
nangis? kalau korang touching mayb bleh nangis la kott..haha
masa ni tgk ngn seorg blogger ni..nama takleh bgtau. lol winks

kesimpulan dua2 citer tu not bad. best.
karate kid cm fight2, lagenda budak setan lak bleh feeling2 gitu :D
tgk la mood korang camner kn :)

10 comments:

A D I A said...

akak nak tgk karate kid tu tapi takde masa. tunggu dvd pirat je la. ops.

.::WaNiE::. said...

haa pegi tengok ngn sapa !

1-sy suke pen pilot tu

2- citer LBS biasa2 jek, u sedih ke? nangis?

hahahahha

tp apsal lepas tgk citer tu rasa cam nk nangis

apsal apsal apsal

Shafie said...

kak adia..
Oo...dvd pirate ade masa lak :P
tp mmg best cite ni.

kak wanie..
tgk ngn teman2..cewah.
np suke pen tu. :P
i tak nangis.sejuk je.hahahaha
u nangis tgk cite tu????

.::WaNiE::. said...

1- sebab mmg kat ofis pun pakai pen tu, salu pun mesti beli pen tu, tapi asek hilang bos rembat hahaha

2 - tak nangis laa :p ada ke

3- ni pegi ngan anak makcik tu eh? hahaha

Shafie said...

wanie..
1- ooo terigt pen u r..

2- ecece..

3- tak, makcik tu punya ank sedara.haha

soffya cik bulan said...

citara kita selalu sm...nk tengok dua cerita tu sgt smp mengidam tp tk berkesempatan lg
encik, blh cdgkn kpd merak bina pawagam kt t.malim ni?hahaks

soffya cik bulan said...

ps;silap...citarasa

Shafie said...

soffya..
hahahaha..apekes ni..kita selalu sama? :PPP
ade chemistry kah..hehehe...

varsity alchemist said...

karate kid mmg best..rugi sape x tgk. OST die pn layann..

Shafie said...

varsity..
best kn :)
klaka2 lg..hehe