Thursday, June 24, 2010

Tag #2 From Wanie


Tag by Wanie

Oo...sanggup tag sbb kata i tak kena tag ni ye :P
tp i buat jgk sbb u tag. pasni tamo tag dah..hahaha





1. Thanks and link the person who tagged you:
TQ byk2 Wanie dgn ucapan khas 'ikhlas' tu :P

2. Tag 10 bloggers that you recently discovered and think fantastic
semua yg fantastic da kna tag bleh gitu?
xpe igt nk tag Aisya Azman r kalau dia bc ni :)

3. Contact the blogger and tell'em you tagged them
taknk bgtau ley? biar dtg sendiri. haha

4. State 7 things about yourself
- simple
- frenly
- suke berkwn (bercinta kalau sudi..ehe)
- sgt ramah kalau da rapat :P
- berckp bila rs perlu bleh gitu?
- suke duduk rumah je
- lain dari lain



5 comments:

aisyaazman said...

hep! apa ni tag tag! haha tak bagitau plak tu.hahaha!

.::WaNiE::. said...

nak tag lagi banyak banyak

kalau tak kang bagi alasan tak apdet blog

wekkkkk :p

hahahah

saya doa semoga anda cepat dapat girlfriend mengikut taste awak,comel, mata bulat, putih gebu eh:P

Shafie said...

aisya...
hehee...sy tau awk sgt peka..
bgs u ni :DDDD
so sila buat ye..hihi


wanie..
hehehe..sy rs nk bersara dr wat2 tag ni :P

kalau ade calon knl2 kn r..ank makcik u tu ade? :P

.::WaNiE::. said...

Ehhh awak yg rajin p kedai dia :p

Tanya saya watpe. Huhuhu

Ala, blogger ramai yg cantik2 single,

Gunala ayat2 manis awak hahaha

Shafie said...

wanie..
tu r..
tgh usaha.
nanti sy dpt sy bgtau yeh :P