Tuesday, July 27, 2010

Contest Mata Menawan

Tag by Ladyfyda

holla kwn2..harini just nk masuk kn tag ni je.
kira cm tolong promote la eh.
so yg berminat sila berkunjung ke link bwh tu :)


CONTEST MATA MENAWAN

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com.
2. pastikan gambar anda seorang sahaja.
3. pastikan 1 gambar je taw.
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak.
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan
tag kawan anda minimum 2 orang.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen
entri contest mata menawan ni serta link referral anda :)

HADIAH
pemenang mata menawan:

* akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun
dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa.
(fatin akan contact pemenang, kalau rabun fatin akan bagi contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.

referral terbanyak:
akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)

12 comments:

.::WaNiE::. said...

ni entry malas sungguh kan?

apsal tak join

huhuhuh

Shafie said...

huhuhu...

u join r wanie :D

Aku X-PO said...

tergoda dgn mata si dia dlm pic tu hohoho

Patutkah kita belasah orang jahat untuk dijadikan pengajaran?

Shafie said...

huhu..

tu kna rujuk tuan empunya mata :P

.::WaNiE::. said...

mata saya tidak lawa lah ok

u should ask u darling sister to join

Shafie said...

pp awk yg lawa eh.. :)

sister? geng z?
diorg mmg suke bergaya.

.::WaNiE::. said...

rara lah

hahahahaha

Shafie said...

lol..
rara pulak.

.::WaNiE::. said...

wahwahwah tak leh sebut adik dia :P

adik keeee

ngeee


lariiiiiiiii

Shafie said...

iye... adik rara..hehe

yg lain2 pon cumel2 jgk. :)

geng z.
wanie..hehe :D

soffya cik bulan said...

sy mng referral terbyk.hhuuuu

Shafie said...

wah yeke..
so pe dia hadiah misteri tu :D
tahniah tau :P