Sunday, August 15, 2010

Zie, Nommy, Puasa & Convo



Salam..

hai u guys n girls :P
wah sedar tak sedar da masuk bln Ramadhan pon yeh.
di kesempatan ni nk ucap Selamat Berpuasa di bln Ramadhan 1431H.
Mohon ampun n maaf jika ade silap n salah.
moga di bulan mulia ni kita dpt beribadah dgn lebih tenang.

xlupa jgk nk wish Happy besday! buat Kak Zie pd minggu lalu.
sori zie tak buat entry special utk z..hehe tp z tetap di hati.cewah.
mgkn da jarang bertapa kt blog z tp geng z tetap setia disini :)

satu lg. sory sbb shafie da jarang update blog ni.
baru2 ni bz dgn kerja. but skg da 'tak' bz pon.
tak sangka da tinggal kn tmpt tu. tp diorg ttp jd rakan yg best.cewah.
keep in touch ok..nanti bleh hangout lg :D

act bln ni je da byk event berlaku.
my Convocation pon da lepas last week.
pengalaman jgk tu. bleh naik terima segulung ijazah. satu dewan tgk gitu.
dpt pakai jubah lg kn. walaupon sejuk berdebar jgk. tp yeah teruja!
dan paling penting..seronok dpt jumpa family dpt berkumpul sama2.

jumpa si ank kecil ni.. Ifa :)



pastu kalau perasan pic ats sekali ade kucing ni..
sapakah dia..dari mana..pe hubungan..? huhu



slmt berkenalan dgn nommy =)
kucing yg pemalu lg segan..ekeke.
sbnrnye ni bkn kucing sy pon. jumpa masa singgah kt umh geng my sis.
gaya dia posing malu cm termenung je kn.
rs nk 'culik' dia bwk balik..hehe.

hujung minggu lepas mmg spend masa ngn fmly je.
jln2..mkn2... (time ni tak puasa lg kn :D )
so entry pasal makan tu ditangguh dlu.
nanti korang terliur plak time2 siang ni kn :P

oklah..
sambung later..
slmt berpuasa n beribadah sebaik mungkin.

10 comments:

.::WaNiE::. said...

syggggg!!!

tengok nommy sungguh teringat kat onish

syg rasa nak peluk2 mcm salu peluk onish :P

gambar konvo mana !

Shafie said...

terus terigt ek.

padahal balik rumah jumpa tu.huhu.

wah peluk sakan ye. cian kucing sesak nafas. :P

gmbr convo baru dpt dua tiga keping.
tu pon x rasa nk upload.
nk tgk mai cni.

.::WaNiE::. said...

tak puas, sebab bila peluk dia takut2 jugak, takut dia cakar karang mesti nangis seminggu sambil rasa nak masuk wad 3 hari

hahaha

ala email kan boleh. sengaja kan kan kan?

nak tengok ! kalau tak org buat satu entry khas tahniah sambil letak gambar yg di mms tu sambil link ke sini

Mau ? (wink wink ugut sambil buat muka nakal)

Shafie said...

kalau sakit g la jumpa doc.

email?
ha kira da tgk r tu..huhu.

ugut2 plak. :P

.::WaNiE::. said...

suruh awk email, mana ada dah tengok kalau tuan punye badan belum email. kan?

Tak ugut, main2 je. :)

Shafie said...

t lah sy email yg hensem2 ckit eh.huhu :P

yg ade skg ni versi amatur jek.ehe

tp kalau sy terlupa tlg igt kn.
sy kn suke lupa2..
jln pon tak igt.hiks.

Nem0 o0h Nem0 said...

comelnyerrrrr kucin tu..geram seh..

Shafie said...

comel kn.
nemo ade bela nyau? ehe

sherah said...

hina ke aku jual burger ni?jom komen enrty baru i.siapa yang patot disalahkan?klik nuff i sekali tq. followed :)

Shafie said...

tq sudi singgah n follow :)