Monday, September 27, 2010

Jom Jadi Agent?



Salam..
heee..awwwww tau kamu rindu bc blog sy ni..
just tatau pe best nk story..'slow2' eh...hee here something..

kalau reader biasa tgk astro mungkin pnh tgk citer ni.
Chuck. if tanya sy..sy mmg cari sumber lain utk tgk yg latest.hee
skg da season 4. mmg best sbb da byk berlaku :)

kalau nk tgk sinopsis ringkas ade kat sini.
ade dari season 1 sampai 4 =)

chuck tu dlu teringin nk jadi agent tp last2 dia lak ade ability utk jd agent yg hebat.
so diorg cm terpaksa jgk terima walaupon watak chuck tu agk 'blur2'

oklah tatau entry ni menarik tak.
but kalau ikut past2 entry ade jgk pasal tv kn.hee
[sila klik label bwh]


p/s: dear..i jadi 'chuck' u jadi 'sarah' eh :P

15 comments:

dearest said...

tp dulu chuck tu salu je suke ppn lain

oh tak ingat tengok siri berapa tu

oh sedih

awak nak jadi gitu ye syg

Shafie said...

oh tidak..

itu chuck lain..

ni yg hot n spicy kesukaan u..hee


i ade series 3 tak silap..nk tgk? jom.

dearest said...

ahhh sama je

dah awak kata nak jadi chuck

but syg, sarah tu cantik sgtla

tak tercompare ngn i :P

dearest said...

hahah laju2 delete sorry syg

Shafie said...

huhu..mmg laju..nasib baik :P

erm2..
ala..xnk jd chuck r cmtu...
i jadi..erm..citer pe eh yg romantik..heee

ala..xnk compare pon.
u lg cantik bg i...!!!!

dearest said...

bagi u je :p

hikhikhik bagi i pun i tak cantik hahah

Shafie said...

eleh...

ye i je tau u cantik sweet ;)

meh cni syg lebih..hehe

joegrimjow said...

boleh ditengok ni

Shafie said...

joe..
yeh..harus cuba tgk kalau lum tgk.
nk best tgk dr season 1 :)

.::WaNiE::. said...

hi abg pengawas

haha

tlg jgn saman saya

Shafie said...

oh cik cumel..

sampai hati berkelakuan gitu..

sob2..

denda nk? haha

shafarina said...

LOL

meh tinggal jejak kat sini pulak




Chuck mmg blur dan jadi hebat sebab Sarah.
Dan dia memang lawak!

Shafie said...

shafarina..
tq sudi singgah :)

yup chuck makin hebat dah..hehe
blur dia yg buat dia lawak kot :P

Redbloodsnow said...

hehehe...zie nak shaf. leh jd agent hot gittews..aharks

Shafie said...

zie nk jadi agent?
t senang nk buat mission cari abg polis eh :P