Saturday, September 18, 2010

Kucing Beraya?

Salam..
saya dgr ade org rindu sy lama tak update..hehe
actually bkn pe tgh tatau nk update pe.
benda dlm list da ade, tinggal nk buat ayt.huhu
sebut2 pasal list jgn tertukar list tau :P

oleh kerana bulan syawal baru menjelma. Aidilfitri pon da tiba.
nak ucap jgk Selamat Hari Raya walauapon ni da raya ke berapa ek..hehe
maklum la raya xde nye rajin nk update. ym rajin? haha

entry ni taknk citer pasal raya sgt act tp tu...tu....hehe


'bell'

yeah ni kucing persinggahan kat rumah i..
eh cm borak ngn u je lak..hehe. suke sgt kucing? ;D
ni masa kat umh la kan. kalau time2 mlm or siang mmg ade.
tp biasa 'waktu' mkn r..hehe


'putih'

ok yang ni putih namanya..nama panggilan diorg tak silap. n ats tadi tu bell
nama btl kt umh asal diorg tu tatau r kn. ni kiorg yg sendiri2 panggil :P



tgk si bell jeling2 je kt putih...ke tenung tu? ahaha
nak tenung2 jgk.. :PPPPPPPPP

diorg sebenarnya lepak ctu bkn pe. nak tunggu ni la..



hahah.mknnnnnn..terus lari kejar mknn.
mkn cm sehari tak mkn.ekeke..'korang' puasa ke ni..hahaha..
senang nk pancing suh masuk rmh hulur je mknn ckit terus menjengah masuk :p

sampai cni dlu yeh. maybe next entry baru citer pasal raya :)


p/s: u..suke tak tgk kucing ni? heeee

4 comments:

:: Feez_Mior :: said...

like this entry..kucing mmg comel..comel mcm shafie.haha

MiEy said...

sama ler mcm kucing saya gak...panggil makan baru la masuk rumah.

dearest said...

rasa haritu mcm ada nampak sekor kan kat luar rumah u :p


dorg ni cam adik beradik lah

adik bradik ke :P

Shafie said...

dear....
haah ade2 :D
cumel2 jgk kn... heeeeee

nk kata adik beradik tak..
tp satu keturunan gitu.
ade yg ank n mak..hehehe (seyes)


kak feez..
yup kucing tu mmg cumel..
erk..hahahaha

miey..
diorg ni mmg nk mknn pandai..haha