Tuesday, January 18, 2011

My Desktop (Jan 2011)


ehehe..
tatau pe mimpi nk buat entry ni.
sesaja tgk desktop sendiri terus print screen n nk story ckit..

actually weekend baru ni dgn gigihnya shafie da cuba siap kn most 'to-do' yg ade.
dulu2 semua to-do letak dlm kertas notepad n ade yg masuk kn dlm 'apps to-do' dlm lappy.
tp sbb da 'up' ckit so most to-do ade dlm hanpon. 
igt nk print screen jgk tp cm gigih lak tayang2 list tu :p
yang pasti mmg list2 tu beratur panjang.



tgk tu yeyy da update calendar ku. semua rekod..hehe
yg warna tu fhm2 la eh..yg pink harus special..hikhik. (zoom r kalau bleh..ekeke)
saje tabur kn spray putih bg blur t org baca...lol..

actually kt fon satu list to-do dah, pastu kalau tgk kt photo desktop.
yg belah knn tu ade deretan list to-do jgk sebenarnya :p 
tak termasuk lg ade list to-do dlm kertas je tp khas utk tempat kerja punya urusan.
saje xnk campur kan :D

kiranya ade tiga tmpt list to-do..
dalam lappy..
dalam hanpon..
dalam kertas notepad.. 
so harus lah gigih nk 'clear' kan semua..


p/s: eh ade gmbr dia r kt dlm tu..eh ade msg r kt dlm foto belah ats tu.. (sila zoom)

3 comments:

A D I A said...

eh camne nak buat ni? tutorial dikk.

dearest said...

kemasnyaaa desktop siap boleh ada msg2 ehh !!

camne ada kalendar ni tak tau pun

Shafie said...

Dear..
Tu br kemas act. Hikhik sblm ni byk folder. :p
Lgpon tgk r bf sapa. Ehe.

Calendar tu yg b bese outlook je cyg. Yg to-do list2 bleh install. Kosong lak tgk desktop b ek. Hikhik.
Tp
Suke tgk gmbr tu jgk <3



Adia...
Klau guna win 7 ley buat :)
Letak je widget2 huhu