Wednesday, April 20, 2011

Happy Birthday To Me

----versi blogspot 'saya' di hack oleh seorang perempuan nakal yang mengaku comel kadang-kadang ------

Happy Birthday Shafie !! 


Manja?? Ye Shafie memang seorang yang sangat manja.  

Tak caya?? tengok dia buat muka mengada-ngada manja dia .

ada la rasa nak lempang 3 kali. 

Side of Shafie yang reader blog dia takkan tahu. 

Dia suka buat muka !

Muka bajet comel satu.   

Konon ! 

Muka bajet dua 

Ini adalah konon-kononnye kalau dia jeling tu orang kat sebelah nak cair lah. eleh ! takde nye wekkk.

Ok gambar last sekali, jap kita try cari lagi ...

ok ok jumpa gambar dia tak mandi pagi mari tengok !! 

Adalah shafie belum mandi pagi. 

kekekekekek

Ok sebelum kene denda, kene marah dan sebagainya, kita minta maaf sebab hack akaun blogspot awak.
apela ...sekali hack je da boleh bukak.

Have a great Birthday !! 

p/s : i ♥ u

6 comments:

dearest said...

happy birthday and please dont be mad at me

kekekekekek

taaaaaa malam ni i blanje dinner ok

Shafie said...

Hehehe. Baru sedar yg diri ni ade gmbr comel. Hakhak.
Muka xmandi pagi tu yg xthn. :p

Sapa yg melt kt ctu dia kn kn kn :DD

Nota: tu muka sponton di amik oleh si comel. (wink3)

P/s: ilym

s h e e said...

happy belated birthday shafie...semoga panjang umur n dilimpahi rezeki...amin... :)

Shafie said...

Amin.
Tq aisyah :)
Lama blog2. Huhu

intanurulfateha said...

awww suwit lettew :p

Shafie said...

Intan..
Eh akaun sy kena hack. Haha.