Sunday, July 10, 2011

Khabar dari Penulis

Salam

Pasti sudah lama blog ni tak di huni.
da takde masa nk update oh.
mmg tak sama cm waktu study dlu blog gigih update itu ini.

geng2 blogger pon tatau pe citer.
igt lg kt kita ke..huhu.
maklum la keje takleh nk online blog.
kalau org lain yg masih boleh on9 tu kira bertuah lah :D

yg nmpk kt fb tu kira gigih je cari masa nk menyelit muncul ckit2 :p
nk je tutup blog tp kalau bkk pon bkn ade yg kaco.huhu
so bia akan aje bersarang mcm xde pe jadi.

tp hebat nye xde lak yg tny mana hilang? haha
penulis pon tak kbr katanya.
ibarat lost satelit signal.

baiklah ni tiba2 gigih kn diri nk taip.
ade je gmbr2 kalau nk upload tp later je la bila ade masa lg.

end.

4 comments:

.::WaNiE::. said...

tak payah tutup.

biar berhabuk macam gmbar entry sebelum ni hahahahaha

~NajiLaA~ said...

fulamak!berhabuk dah weh.tebal dowh habuk! :D update la slalu. :D

intanurulfateha said...

detele je blog neh :p

Shafie said...

Wanie..
Rs cm da komen tp np xkua cni.aaa..
Tu pasal berhabuk jd cm gmbr tu. Huhu.
Org nk bc pon terus xjd. :p

Najila.
Xde masa sgt nk update. Huhu

Intan.
Hehe delete t hbs la entry2 dlu